Adem YILDIRTAN

Özel Devran Eğitim Kurumları

Kurucu Genel Müdür

HER ŞEY DEĞİŞİYOR. DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY SEVGİMİZ VE HEYECANIMIZ

1998-1999 Eğitim-Öğretim döneminde eğitim hayatına başlayanDevran Eğitim Kurumları  bugün  Anasınıfı – İlkokul – Ortaokul - Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olmak üzere  5 ayrı okuldan  meydana gelen  bir eğitim kurumu olmuştur.

2017–2018 Eğitim-Öğretim sezonunda 18. dönem mezunlarını verecek olan Devran Eğitim Kurumları bu güne değin ülkemizin birçok seçkin üniversitesine öğrenciler göndermiştir.

2017–2018  Öğretim yılında 60’a yakın öğretim elemanı ve 650'yi aşan öğrenci sayısıyla Eğitim - Öğretim dünyasında kalıcılığını ispatlayan Devran Eğitim Kurumları, kurulduğu ilk günden bugüne değin kaliteli bir eğitim anlayışıyla, geleceğin fıtrata uygun olarak bizi kucaklamasını sağlamak için kalıcı bir misyon ve iyi bir vizyon sahibi olmak gerektiği inancıyla eğitim vermeye devam etmektedir.

Eğitim ve öğretimin kara tahtalarda, otoriter ve tartışılmaz öğretmen buyurganlığı ile yapıldığı bir dönemde “Klasiğin Dışına Çıkıyoruz” sloganıyla başlamıştık her şeye. Amacımız Yüce yaratıcının en mükemmel surette yarattığı insanı en modern tekniklerle ve en güzel metotlarla eğitmekti. Bu dönemde vizyonumuz klasiğin dışında en kaliteli eğitimi sunmak oldu.

İlk on yılın ardından “Eğitimde Yeni Bir Devir” sloganı ile 21.Yüzyılın küresel insanını yetiştirmek için yeni bir küresel vizyon edindik. Bu dönemde artık sınıflar eğitim ve öğretim atölyelerine, öğretmenler ise eğitim liderlerine dönüştü. Onların ellerinde artık beyaz tebeşirler yerine elektronik kalemler, karşılarında ise akıllı tahtalar vardı. Değişmeyen tek şey sevgimiz ve heyecanımızdı.

Artık kendimizi mesleki ve kurumsal anlamda rüştünü ispat etmiş bir kurum olarak görüyor. 2023 yılı için ülkemizin koyduğu “Küresel Ülke Türkiye” hedef ve vizyonunun gerçekleşmesinde üzerimize düşen her görevi  layıkı ile yapacağımıza yürekten inanıyorum.

Uzun yıllardır güven duyarak göz bebeklerini  bize emanet eden tüm velilerimiz bilsinler ki  emanet ehil ellerdedir.

Saygılarımla