Hakkımızda

Devran Eğitim Kurumları olarak, millî ve manevi değerlerin bilincinde bir nesil yetiştirmek sevdasıyla yola çıktık. Çeyrek yüzyılı aşkın bir süredir bu yolculuğu sürdürerek, ortaokul kadememizde öğrencilerimizin potansiyellerini keşfediyor, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda geliştiriyor ve onları hayata hazırlıyoruz.

Küreselleşen dünyamızda, ihtiyaç duyduğumuz en önemli şeylerden biri, onurlu, erdemli, vicdanlı, özgüveni yüksek, kendini her alanda ifade edebilen ve teknolojiye hakim bir insan gücüdür. Her bir öğrencimizin farklı ve özel olduğunu biliyoruz. Bu yüzden öğrencilerimizin özgünlüklerini keşfediyor, ilgi ve yeteneklerine yönelik çalışmalar yapıyor ve onları hayata en iyi şekilde hazırlıyoruz. Değerler eğitimi çalışmalarımızla, öğrencilerimizin kişilik, millî, manevi ve ahlaki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.

Akademik başarılarını önemsiyoruz ve Devran Kolejinin akademik sistemi, öğrencilerimizin kendilerini geliştirebilecekleri, farklı bakış açıları kazanabilecekleri, ilgi ve yeteneklerini keşfedebilecekleri bir ortam sunuyor. Ayrıca, bireysel, sosyal, işitsel ve eğitsel etmenleri göz önünde bulundurarak öğrencilerimizin sadece akademik alanda değil, resim, müzik, spor, kültürel gibi farklı alanlarda da başarılı olmalarını sağlıyoruz.

Okulumuzda, tüm sınıflarımızda son teknoloji ürünü olan internet bağlantılı akıllı tahtalar kullanarak öğretim yapıyoruz. Bu sayede öğrencilerimizin teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmalarını ve derslerde daha etkileşimli bir ortamda öğrenmelerini sağlıyoruz. Ayrıca, öğrencilerimizin ana dillerinin yanı sıra yazılı ve sözlü olarak yabancı bir dilde de kendilerini rahat bir şekilde ifade edebilmeleri için uygun ortamlar oluşturuyoruz.

Amacımız, öğrencilerimizi sadece sınavlara hazırlamakla kalmayıp, kendilerinin farkına varan, yeteneklerini keşfeden, proje tabanlı çalışabilen, bilimsel düşünme becerilerini geliştiren, dünya perspektifiyle düşünüp özümseyerek kendi kültürlerine entegre edebilen, yabancı dili başarıyla kullanabilen ve ruh dünyasıyla uyumlu nesiller inşa etmektir. Bu şekilde, güçlü ve sağlam kültürümüzü her zaman taze tutmayı hedefliyoruz.

Devran Koleji olarak, öğrencilerimizin yeteneklerini ve güçlerini keşfetmelerine, bilimsel düşünme becerilerini geliştirmelerine ve küresel bir perspektifle dünya ile etkileşim kurabilmelerine destek oluyoruz. Geçmişimize bağlı kalarak geleceğe hazırlanan öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.

Hakkımızda