Anaokulu

Biz aile olmanın, güvenin, doğa ve hayvan sevgisinin, dünya vatandaşı olmanın önemine inanıyor ve bu yolda ilerliyoruz.

Atölyeleri aktif olarak kullanmak öğrencilerimizin öğrenme deneyimlerini çeşitlendirirken, farklı yeteneklerini ortaya çıkarmalarına olanak sağlar ve çok yönlü bir eğitim ortamı sunar. Öğrencilerimizin kendilerini ifade etme, keşfetme ve öğrenme süreçlerinde daha fazla katılımcı olma fırsatı bulmalarına yardımcı olur.

Devran Koleji Anasınıfı, aile olmanın en güzel örneğini yansıtır. Aileler, çocuklarımızın eğitim sürecinde aktif bir rol oynarlar ve düzenli iletişim halindedirler. Ebeveyn katılımı, çocukların öğrenmeye olan ilgisini arttırır ve aile okul işbirliğini güçlendirir. Böylece çocuklarımız, sevgi dolu bir ortamda desteklenirken güvenli bir öğrenme deneyimi yaşarlar. Yapılan atölyeler, seminerler, programlar ve eğlenceli aktivitelerle ile bu süreci desteklemekteyiz.

Anaokulu