Fen Lisesi

Öğrencilerimize sadece akademik başarı değil, aynı zamanda sosyal faaliyetlerle de donanımlı bir gelecek sunmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimiz, tiyatro, müzik, spor ve daha birçok alanda kendilerini geliştirme imkanı buluyorlar. Bu etkinlikler, sosyal becerilerini artırırken aynı zamanda yaratıcılıklarını da destekler.

Öğrencilerimiz, LGS sınavında üstün başarı gösteren ve %7'lik dilime giren başarılı öğrenciler arasından seçilir. Fen Lisesi, akademik yönden parlak olan öğrencileri kabul eder ve onları bilimsel düşünme becerileriyle donatır.

9. ve 10. sınıflarda, öğrencilerimiz gelecekteki hedeflerine ulaşmak için haftanın altı günü yoğun bir çalışma programına katılırlar. Bu program, disiplinli çalışma alışkanlıkları edinmelerini ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlar. Tecrübeli öğretmen kadromuz, öğrencilerimize bireysel ilgi göstererek potansiyellerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olur ve bilimin doğasına yolculuk yapan bireyler olmalarını destekler.
Mezunlarımız, hayatları boyunca aktif bir şekilde mezunlar derneğinde yer almaktadır. Öğrencilerimize mezuniyet sonrasında da destek vermeyi sürdürerek, hayatlarına olumlu etkiler sağlarız. Mezunlar derneği aracılığıyla toplumsal felaketlere duyarlılıklarını göstermekte ve katkıda bulunmaktadır.

Fen Lisesi olarak, öğrencilerimize bilimsel ve akademik alanda güçlü bir temel sağlarken aynı zamanda sosyal, kültürel ve toplumsal açıdan da gelişimlerini destekleyen bir eğitim sunmayı amaçlıyoruz.

Fen Lisesi