Voleybol

Devran Koleji'nde voleybol heyecanı doruklarda!

Devran Koleji'nde voleybol, sahada tutkunun ve dostluğun buluşma noktasıdır.

Devran Koleji'nde voleybol heyecanı doruklarda! Kapalı ve açık voleybol sahalarımızda sporcularımız, takım ruhunu geliştirirken teknik becerilerini de ilerletiyorlar. Voleybol, hız, çeviklik ve iletişimi bir araya getiren bir spor olduğu için öğrencilerimiz hem fiziksel hem de sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buluyorlar. Devran Koleji'nde voleybol, sahada tutkunun ve dostluğun buluşma noktasıdır.

Devran Koleji'nde voleybol, sahada tutkunun ve dostluğun buluşma noktasıdır.