Seminer : Murat Culduz

Yabancı Dilin Hayatımızdaki Yeri ve Önemi

Merhaba Değerli Katılımcılar, Murat Culduz, eğitim ve dil alanındaki kapsamlı deneyimi ile sizi aydınlatmaya hazır. Medipol Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Devran Koleji İngilizce Akademik Danışmanı ve İngilizce öğretmeni olarak, dilin gücünü ve eğitimin değerini sizlere aktaracak. Aynı zamanda eğitimci ve akademisyen kimliğiyle, geleceğin aydınlık yollarını aydınlatmak adına Özel Devran Eğitim Kurumları Konferans Salonu'nda sizleri bekliyor.

👤 Kimdir Murat Culduz?

Murat Culduz, Medipol Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanı olarak hem akademik alanda hem de dil eğitimindeki önemli rolünü sürdürüyor. İngilizce öğretmeni olarak öğrencilere ilham veriyor ve eğitim dünyasına katkı sağlıyor.

🗣️ Sunum İçeriği: Dil ve Eğitim

Murat Culduz'un sunumu, dilin kültürler arası iletişimdeki önemini ve eğitimin gençlerin geleceğine olan etkisini vurgulayacak. Eğitim alanındaki deneyimleri ve akademik birikimi sayesinde, eğitim yolculuğunuzun nasıl şekillendiğine dair önemli içgörüler sunacak.

🎯 Kimler Katılmalı?

Eğer dilin gücünü anlamak, eğitimdeki yeni trendleri öğrenmek ve geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemek istiyorsanız, Murat Culduz'un sunumunu Özel Devran Eğitim Kurumları Konferans Salonu'nda kaçırmamanızı öneririz.

Kayıt Formu

NOT: Katılımcılar sadece gözlemci olacak ve öğrenci - sunumcu etkileşimine müdahale etmeyeceklerdir. Programa veli olarak katılım sadece 30 kişi ile sınırlıdır.

📅 Tarih ve Saat:

Tarih: 25.09.2023